Feljutott a Nyíregyháza az NB I-be

Szpari-Loki: így készül a keleti rangadóra Tímár Krisztián és csapata

Sport

Szombaton 19:30-tól hosszú idő után ismét NB I-es bajnokin csap össze a Nyíregyháza és a Debrecen labdarúgócsapata. A várva várt “Tirpák-Hurkás” rangadó most igazi háromesélyes találkozónak ígérkezik.

“Igyekszünk ugyanúgy készülni, mint bármelyik NB-I-es meccsre, de tudjuk, hogy nagyon várják a szurkolók a rangadót. Biztos vagyok abban, hogy fantasztikus hangulat fogad majd bennünket, próbálunk mindent megtenni annak érdekében, hogy itthon tartsuk a három pontot. A csapatok között nagy a rivalizálás, de ilyenkor különösen lényeges, hogy mindenki a saját feladatára koncentráljon, és ne vigyék el az indulatok a játékosokat, mert abból problémák lehetnek. Fontos lesz, hogy fegyelmezettek legyünk, és élvezzük a rangadót, mert ritkán adatik meg Magyarországon, hogy egymás után többször is telt ház előtt futballozhatunk, nekünk ez most megadatik. Már a stadionavató is remek hangulatú volt, de kicsit most még ennél is többre számítunk”

mondta Tímár Krisztián vezetőedző a klub honlapjának.

A Szpari dolgát nehezíti, hogy Tímár sérülés illetve betegség miatt biztosan nem számíthat Géresi Krisztiánra, Farkas Bendegúzra, Temesvári Attilára és Tamás Olivérre.