A járványhelyzet miatt bezár a Fürdőház

Helyi hírek

Október elsejétől határozatlan időre bezár a Júlia Fürdő gyógyászati részlege, valamint a Fürdőház teljes egészében. A korábban felírt kezelések az Aquarius Élményfürdő gyógyászati részlegén vehetők igénybe.

„A pandémiás helyzet miatt megpróbáltunk olyan költségcsökkentő, költségoptimalizáló változtatásokat elvégezni, amelyek eredményeként megvizsgáltuk, hogy milyen párhuzamosságok vannak, a sóstói gyógyászatunkon tökéletes ellátásban tud részesülni mindenki, úgyhogy egy olyan döntésünk született, hogy október 1-jétől a Júlia Fürdő gyógyászati tevékenységét szüneteltetjük, mindenki, akinek fel van írva a kezelés, vagy akinek október 1-jéig felírják, a sóstói gyógyászatra is tud jönni a dokumentumokkal”– nyilatkozta dr. Podlovics Roland, a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. vezérigazgatója a nyiregyhaza.hu-nak.

A 2020. október 1. előtt a Júlia Fürdőbe kiírt, vagy ott már megkezdett gyógykúrák önrészének megfizetése a Júlia Fürdőben alkalmazott árakon történik, attól függetlenül, hogy a gyógykúrát a vendég már az Aquarius Fürdőgyógyászaton folytatja – tette hozzá a vezérigazgató.

A sóstói Fürdőház is bezár, várhatóan 2021. májusáig szállást sem lehet foglalni a ház szállás részlegében.